Cégünk bemutatása

Cégünk Bp.-i székhellyel, export-import tevékenységi körrel 1992-ben alakult.
1999-ben profilváltással és Mosonmagyaróváron egy újonnan létesített telepfiókkal ingatlanfejlesztő tevékenységgel bővült.
A nyugati határ mentén a külföldiek magyarországi ingatlanok irányában folyamatosan növekvő érdeklődése, komoly kihívást és egyben bizonyítási alkalmat nyitott munkatársainknak. Külföldi ügyfeleink megelégedésére, az eddigi tapasztalatainkat felhasználva, az ingatlanközvetítés fogalmát kibővítve cégünk nevéhez hűen professzionális ügyfélszolgálati és ingatlan-karbantartási programot fejlesztettünk ki. Ennek a programnak szerves részeként, saját munkatársakból, valamint alvállalkozókból álló apparátust építettünk ki, amely lakások és családi házak teljes körű felújításával, valamint átalakítási munkálatok kivitelezésével foglalkozik.

Cégünk elsődleges filozófiája, hogy ügyfélkörünket javarészt olyan emberek alkossák, akik a közvetítéstől kezdve a kivitelezésen keresztül mindennemű szolgáltatásunkról a már szolgáltatásainkat korábban igénybevett megelégedett ügyfeleinktől értesülve, minőségi, korrekt munkát várnak el tőlünk.

Célunk, hogy a ránk bízott feladatot tökéletes szervezettség mellett, a lehető legrövidebb idő alatt, ügyfeleink maximális megelégedettségére gördülékenyen lebonyolítsuk.

A bevált tevékenységeink mellett és ezeken túlmenően szeretnénk szolgáltatásainkat folyamatosan fejleszteni és innovatív jelleggel minden olyan tevékenységet szolgáltatásaink közé sorolni, amelyek ügyfeleink teljes megelégedettségét eredményezik.

Azon ügyfeleinknek, akik kizárólag befektetési céllal vásárolnak egy adott ingatlant, külön szolgáltatásként ajánljuk az ingatlangazdálkodási-létesítményüzemeltetési( Facility Management ) szolgáltatásunkat. Ez tartalmazza az adott ingatlan folyamatos bérbeadását, üzemeltetését, karbantartását.

Cégünk Budapest és Mosonmagyaróvár területén és vonzáskörzetében foglalkozik ingatlanközvetítéssel. Vállaljuk, hogy a közvetítés során mind az eladóknak mind pedig a vásárlóknak ingyenes szakmai és jogi tanácsadással könnyítjük meg a döntését. A nálunk regisztrált ingatlanokat, annak adottságaitól függően célirányosan a potenciális vásárlókört megcélozva a megfelelő médiákon keresztül folyamatosan hirdetjük. Az eladó ingatlanokat a hirdetést megelőzően munkatársaink minden esetben személyesen megtekintik, majd előzetesen egyeztetett időpontban személyesen mutatják be. Cégünk a közvetítések alkalmával kizárólag sikerdíjat számol fel az eladónak. A közvetítés vevők illetve a bérlők számára ingyenes.

Az értékesítést megelőzően az eladó külön kívánságára értékbecslő kollégánk szakértői véleménye alapján meghatározzuk az ingatlan mindenkori piaci értékét, valamint hivatalos értékbecslések elkészítését is vállaljuk.

 

(C) IMMORE kft. - Az oldalak egészének, vagy bármely részének átvétele kizárólag az IMMORE Kft. írásos nyilatkozatával engedélyezett!