Építés / Felújítás

Az általunk értékesítendő, ámde felújításra szoruló ingatlanok esetében a szükséges felújítási munkálatokról előre elkészített költségvetést mellékelünk az érdeklődőknek, hogy döntésükben ezzel is segítségükre legyünk. Természetesen az elkészíttet költségvetés alapján cégünk elvállalja az adott ingatlan felújítási munkálatainak kivitelezését is.

Egyéb felújítások elvállalását megelőzően, személyes felmérés után szintén részletes költségvetést készítünk.

A tételes ( szakipari munkákra, munkafázisokra bontott ) költségvetés munkadíja a felújítási, építési munkálatok kivitelezésének a megrendelésekor jóváíródik.

Az elvégzett munkálatokra cégünk a mindenkor előírt - illetve a gyártók álltal megszabott - garanciát vállal.

Az építkezések, felújítások során igény szerint anyagbeszerzést, anyagigazgatást, és értelemszerűen - a magánemberek számára a legnehezebbnek bizonyuló - munka- és szakember koordinációt is elvégezzük.

Szakmai- és termékkatalógusokkal segítjük ügyfeleink döntését a választékrengetegben.

Szorgalmazzuk, hogy ügfeleink az energiatakarékos és környezetbarát termékek és építészeti megoldások mellett döntsenek. Lehetőleg úgy, hogy ez a döntés ne párosuljon jelentős többletköltséggel. Pl.: Ilyen esetekben hőtechnikai számításokat prezentálunk, melyek tisztán tükrözik, hogy miként lehet a megrendelő számára a lehető leg- energiatakarékosabb megoldást kivitelezni.

 

(C) IMMORE kft. - Az oldalak egészének, vagy bármely részének átvétele kizárólag az IMMORE Kft. írásos nyilatkozatával engedélyezett!